top of page
kontakt Komplett Norge (7)_edited_edited

Kuinka poistaa Facebook aktiivinen tila käytöstä?

Haluatko olla osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on merkittävästi riippuvainen teknologiasta ja Internetistä? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on ensin opittava käyttämään useita ohjelmistoja, kuten Facebook. Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, jota voit hyödyntää eri tavoin lisätäksesi käyttö mukavuuttasi laajalla marginaalilla.


Vaikka planeetalla on lukuisia muita sovelluksia, tämä on paras, koska se luotiin huippu teknologialla. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi muuttaa online elämääsi Facebook tuki tiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.


Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa valita tämä sovellus, on se, että se suojaa tietojasi kaikin mahdollisin tavoin. Ei vain, vaan Facebook on myös vaihdettava käyttöliittymä, joten voit muokata työkaluja tarpeidesi mukaan.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa suosittua sosiaalisen verkostoitumisen palvelun, kuten Facebook, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kerta? Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa.


Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi muutamassa minuutissa. Se on joukko ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin ilman sen enempää harkintaa.

Muutakin vaihetta voit käyttää, jos haluat poistaa Facebook aktiivisen tilan käytöstä. He ovat:

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook ohjelmisto sovellus haluamallasi laitteella
2. Kun pääikkuna vihdoin avautuu, napauta kolmirivistä välilehteä näytön oikeassa yläkulmassa
3. Napauta näytölläsi käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta Asetukset ruutua välittömästi
4. Siirry Aktiivinen tila ikkunaan seuraavalta edessäsi avautuvalta sivulta
5. Sammuta ominaisuus asianmukaisesti ja tallenna muutokset

Voit soittaa Facebook tukinumeroon Suomi, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Liittyvät linkit
Kuinka poistaa Facebook viesti?

Alkuperäinen lähde
 

bottom of page